Kosmetologi

Ihonhoito

Kosmetologi tekee kauneushoitoja, joiden tarkoitus on paitsi ylläpitää nuorekasta ihoa, myös kohentaa jo kokeneempaa kauneutta. Koulutetulta kosmetologilta saat asiantuntevaa opastusta ihonhoitoon, mutta usein myös tässä auttavaa tuotteistusta. Kosmetologit valmistuvat ammattioppilaitoksesta usean vuoden koulutuksen päätteeksi, joten he ovat ihon ammattilaisia, joiden tietotaitoa kannattaa kunnioittaa.

Kosmetologi saattaa erikoistua johonkin tiettyyn kehon osaan ja tämän alueen ihon erityislaatuihin. Useissa kosmetologipalveluita tarjoavissa yrityksissä voit kuitenkin huoltaa kehoasi kokonaisvaltaisesti – ehkäpä usean eri asiantuntijan kanssa. Tyypilliset palvelut koostuvat jalkahoidoista, käsihoidoista sekä kasvohoidoista.

Osta lahjakortti kosmetologille vaikkapa äitienpäivänä, tai anna itsellesi hemmotteluhetki loman ensimmäiseen päivään, tai nauti yhteisestä perjantai-illan ilotteluhetkestä ystävien kera! Kaikki kosmetologipalvelut sopivat sukupuolesta riippumatta jokaiselle hetken ylellisyyttä kaipaavalle.

Kasvohoito kaunistaa ja nuorentaa ihoa

Vaikka luonto ja muut meitä ympäröivät tekijät – kuten ilmansaasteet tai vaikkapa stressi – vaikuttavat ihojemme kimmoisuuteen, voi ihminen auttaa ihon nuorekkuuteen hyvinkin paljon. Kasvohoidossa iho ensin puhdistetaan meikeistä ja valmistellaan varsinaista puhdistusta varten. Iho kuoritaan huolellisesti kuolleesta ihosta, jonka jälkeen sitä lämmitetään hempeästi esimerkiksi höyryllä ihohuokosten avaamiseksi. Kun iho on kuona-aineista vapaa, alkaa ihon huolto. Hoitavat ja kosteuttavat salvat ja rohdokset levitetään vaikuttamaan iholle joskus hieroen, joskus naamiona. Lopputuloksena iho on kuulas ja kimmoisa pitkään, ja se säilyttää säännöllisesti hoidettuna elinvoimansa tulevat vuosikymmenet.

Käsihoito kosteuttaa kuivat kädet

Käsihoidossa keskitytään käsien alueen ihoon sekä kynsiin. Tyypillisesti käsihoitoon kuuluu käsien huolellinen puhdistus ja kuorinta, kynsinauhojen huolto ja hoiva, sekä hieronta ja hoitavat voiteet. Ihanan hoitohetken saattaa kruunata kynsien viilaus ja lakkaus.

Jalkahoito: hemmottelua ja apua jalkavaivoihin

Jalkahoidot ovat vakiintuneet hemmotteluhoitojen aateliin. Kaakkois-Aasian legendaksi muodostunut jalkahierontakulttuuri on sittemmin rantautunut myös länsimaihin, ja jalkojen hemmotteluhoitoja on saatavilla myös usein omasta kotipitäjästä. Kosmetologin tekemää jalkahoitoa kutsutaan pedikyyriksi, ja se sisältää paitsi yllä mainitun hieronnan, myös perinteisesti jalkojen ihonhoidon sekä kynsihoidon. Jalan ihon kovettumat hiotaan, kynsinauhat ja kynnet huolletaan ja varmistetaan tällä tavoin huoleton sandaalikesä! Kosmetologi osaa auttaa myös kynsisairauksien ja jalkaongelmien hoidossa.

Saata pitää myös näistä:

Sisällysluettelo

Tietoa meistä

Organic Living on aitoon ja korkealuokkaiseen luomukosmetiikkaan erikoistunut maahantuonti- ja tukkuyritys. 

Tarjoamme laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja ihonhoitotuotteita, joiden valmistuksessa on huomioitu myös luonto ja ympäristö. 

Edustamamme tuotteet täyttävät laadukkaan luonnonkosmetiikan kriteerit taaten, että valmistajana on luotettava, ympäristöstään välittävä ja luontoa sekä ihmiskuntaa kunnioittava yritys. Voidaankin sanoa, että edustamamme tuotteet ovat myös eettisesti ylellisiä.