Sinun hyvinvointisi tueksi

Kosmetologi

Kosmetologi tekee kauneushoitoja, joiden tarkoitus on paitsi ylläpitää nuorekasta ihoa, myös kohentaa jo kokeneempaa kauneutta. Koulutetulta kosmetologilta saat asiantuntevaa opastusta ihonhoitoon, mutta usein myös tässä auttavaa tuotteistusta. Kosmetologit valmistuvat ammattioppilaitoksesta usean vuoden koulutuksen päätteeksi, joten he ovat ihon ammattilaisia, joiden tietotaitoa kannattaa kunnioittaa. 

Kosmetologi saattaa erikoistua johonkin tiettyyn kehon osaan ja tämän alueen ihon erityislaatuihin. Useissa kosmetologipalveluita tarjoavissa yrityksissä voit kuitenkin huoltaa kehoasi kokonaisvaltaisesti – ehkäpä usean eri asiantuntijan kanssa. Tyypilliset palvelut koostuvat jalkahoidoista, käsihoidoista sekä kasvohoidoista. 

Osta lahjakortti kosmetologille vaikkapa äitienpäivänä, tai anna itsellesi hemmotteluhetki loman ensimmäiseen päivään, tai nauti yhteisestä perjantai-illan ilotteluhetkestä ystävien kera! Kaikki kosmetologipalvelut sopivat sukupuolesta riippumatta jokaiselle hetken ylellisyyttä kaipaavalle. 

Kasvohoito kaunistaa ja nuorentaa ihoa

Vaikka luonto ja muut meitä ympäröivät tekijät – kuten ilmansaasteet tai vaikkapa stressi – vaikuttavat ihojemme kimmoisuuteen, voi ihminen auttaa ihon nuorekkuuteen hyvinkin paljon. Kasvohoidossa iho ensin puhdistetaan meikeistä ja valmistellaan varsinaista puhdistusta varten. Iho kuoritaan huolellisesti kuolleesta ihosta, jonka jälkeen sitä lämmitetään hempeästi esimerkiksi höyryllä ihohuokosten avaamiseksi. Kun iho on kuona-aineista vapaa, alkaa ihon huolto. Hoitavat ja kosteuttavat salvat ja rohdokset levitetään vaikuttamaan iholle joskus hieroen, joskus naamiona. Lopputuloksena iho on kuulas ja kimmoisa pitkään, ja se säilyttää säännöllisesti hoidettuna elinvoimansa tulevat vuosikymmenet.

Käsihoito kosteuttaa kuivat kädet

Käsihoidossa keskitytään käsien alueen ihoon sekä kynsiin. Tyypillisesti käsihoitoon kuuluu käsien huolellinen puhdistus ja kuorinta, kynsinauhojen huolto ja hoiva, sekä hieronta ja hoitavat voiteet. Ihanan hoitohetken saattaa kruunata kynsien viilaus ja lakkaus. 

 

Jalkahoito: hemmottelua ja apua jalkavaivoihin

Jalkahoidot ovat vakiintuneet hemmotteluhoitojen aateliin. Kaakkois-Aasian legendaksi muodostunut jalkahierontakulttuuri on sittemmin rantautunut myös länsimaihin, ja jalkojen hemmotteluhoitoja on saatavilla myös usein omasta kotipitäjästä. Kosmetologin tekemää jalkahoitoa kutsutaan pedikyyriksi, ja se sisältää paitsi yllä mainitun hieronnan, myös perinteisesti jalkojen ihonhoidon sekä kynsihoidon. Jalan ihon kovettumat hiotaan, kynsinauhat ja kynnet huolletaan ja varmistetaan tällä tavoin huoleton sandaalikesä! Kosmetologi osaa auttaa myös kynsisairauksien ja jalkaongelmien hoidossa.

Kosmetologipalvelut

Tampereenkosmetologipalvelu logo

Tampereen Kosmetologipalvelu

Kosmetologipalvelu sijaitsee Lähteenkadulla Tampereella. Meiltä saat monipuoliset palvelut; Essen sekä Dermalogican ihonhoitopalvelut, klassinen hieronta, jalkahoidot, ripsien- ja kulmien värjäykset, ihokarvanpoistot Body Sugaring- menetelmällä, vartalohoidot, kiviterapiahoidot sekä lahjakortit.

Margiitta Haapala
Lähteenkatu 11L
33500 Tampere
p. 040-771 5694

Anna-Maria logo

Anna-Maria kosmetologipalvelu

Astuessasi sisään taloon voit välittömästi aistia kiireettömän tunnelman. Odotustilassa sijaitsevat takka, räsymatot ja iloisenvärinen keinutoli välittävät kotoista ja lämmintä tunnelmaa menneiltä ajoilta. Jalkahoidossa istuessasi voi nauttia kupin kahvia ja rupatella mukavia tai syntyjä syviä.

TOIVAKKA
Toivakantie 36, 41660 Toivakka

JYVÄSKYLÄ
Äijäläntie 6 A, 40420 Jyskä

Puh. 040 843 0925
kosmetologipalveluam (at) gmail.com

kauneushoitola-kd-logo

Kauneushoitola KD

Valikoimasta löytyvät mm. sokeroinnit, Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus, ripsipalvelut, monipuoliset kasvohoidot sekä jalkahoidot.

Vuoreksen puistokatu 98
33870 Tampere

044 9802228
disa@hoitolakd.fi

Salon Headline logo

Kauneushoitola Beauty Headline

Kauneushoitola Beauty Headlinessa sinua palvelevat ammattitaitoiset kosmetologit, jotka huolehtivat sinusta keskeytyksettä koko rentouttavan hoidon ajan. Heillä on myös käytössään huipputeknologialla varustettuja laitteita, jotka takaavat loistavia hoitotuloksia.

Parturi-kampaamo Headline

Turuntie 4
24100 Salo
Puh. 02 731 2241

Kauneushoitola Beauty Headline

Humalistonkatu 14 A 1
20100 Turku
Puh. 02 544 2044

Headline Outlet / Design Hill

Turuntie 4
24240 Salo
Puh. 02 733 3780

Lähellä-logo

LäHellä Parturi-Kampaamo | Kauneushoitola

Parturi-kampaamopalvelut

Tyylikkäät leikkaukset, ajankohtaiset värit, raidat ja monipuoliset kihartamiskäsittelyt sekä kampaukset.

Kosmetologipalvelut

Monipuoliset hoidot ja hemmottelut kasvoille, käsille ja jaloille. Laadukkaat meikit ja meikkaukset arkeen ja juhlaan!

Revontie 5
90830 Haukipudas
Puhelin: 041 536 55 41

Salon Capill Logo

Salon Capill Nina

Ammattitaitoinen tiimimme on valmiina palvelemaan juuri sinua! Niinalta ja Emmiltä ja Raililta saat hiuksiisi uutta ilmettä.Kosmetologi Ninalta saat ripsienpidennykset, geelilakkaukset sekä kasvo-, jalka- ja käsihoidot yms. 

Hitsaajankatu 15
00810 Helsinki
09 - 755 3099


Hyria logo

Hyria

Kauneudenhoitoalan asiakastyöt opiskelijatöinä. Voit varata ajan hius- ja kauneudenhoitoalan palveluihin sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta osoitteessa ajanvaraus.hyria.fi

Torikatu 18
P.O. Box 67
05801 Hyvinkää
Finland

Tel. +358 19 778 3000
infopiste(at)hyria.fi


SKY Arleena logo

SKY Kosmetologipalvelu Arleena

Arleena on toiminut Lauritsalassa jo yli 11 vuotta. Avoinna arkisin klo 10-17, muina aikoina sopimuksen mukaan. Halutessasi voimme hoitojen yhteydessä etsiä ihollesi sopivia kotihoitotuotteita. Arleenan lahjakortit ovat suosittuja synttäri-, joulu-, isänpäivä- ja äitienpäivälahjoja. Nyt saat ne hankittua kätevästi netistä Arleenan lahjakorttikaupasta.

Hallituskatu 23,
53300 Lappeenranta

045 - 127 6806
arja@arleena.net


Hyvän Olon Puoti logo

Hyvän Olon Puoti

Kauneushoitolamme valikoimaan kuuluu runsaasti eri kasvo-, vartalo- ja jalkahoitoja, ripsienpidennykset, rakennekynnet, meikit jne.

Asiantuntevat kosmetologimme voivat suositella sinulle sopivimmat hoitopalvelut.

Huvilatie 2 B
88610 Vuokatti
Puh. 040 770 0002
hop@hyvanolonpuoti.com

Tietoa meistä

Organic Living on aitoon ja korkealuokkaiseen luomukosmetiikkaan erikoistunut maahantuonti- ja tukkuyritys. Tarjoamme laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja ihonhoitotuotteita, joiden valmistuksessa on huomioitu myös luonto ja ympäristö. Edustamamme tuotteet täyttävät laadukkaan luonnonkosmetiikan kriteerit taaten, että valmistajana on luotettava, ympäristöstään välittävä ja luontoa sekä ihmiskuntaa kunnioittava yritys. Voidaankin sanoa, että edustamamme tuotteet ovat myös eettisesti ylellisiä.