Kulmien värjäys kotona luonnollisesti

Oletko kyllästynyt käymään kosmetologilla kulmiasi värjäyttämässä? Alkaako kulmien kotivärjäys kuulostamaan houkuttelevalta vaihtoehdolta? Kulmien värjäys kotioloissa on helppoa kunhan tiedät mitä teet.

Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille.

Näillä ohjeilla onnistut varmasti:

Silmä
  1. Ennen kulmien kestovärjäystä on hyvä kuoria iho kotona kulmien alueelta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman tasainen ja väri ei tarttuisi tummempana ihon kuivempiin kohtiin. Puhdista kulmakarvat huolellisesti öljyttömällä meikinpoistoaineella. Öljy tekee kulmakarvasta liukkaan, ja tällöin väri ei tartu niin hyvin.

  2. Suojaa kulmia ympäröivä iho rasvaisella voiteella, esim. Vitalis sopii tähän hommaan hyvin. Varo ettei voidetta mene kulmakarvoihin, koska se heikentää lopputulosta.

  3. Väriainetta saattaa tarttua suojaamisesta huolimatta myös ihon alueelle, mutta voit siistiä ympäröivältä iholta voiteen ja pumpulipuikon avulla. Kulmakarvojen alla sijaitsevaan ihoonkin voi tarttua jonkin verran väriä, mutta väri kuluu iholta parissa pesussa pois.

  4. Purista 2 cm värivoidetta sekoituskuppiin ja lisää värivoiteen joukkoon 10-15 tippaa vetyperoksidia. Pidä vetyperoksidituubia ylösalaisin ja paina kevyesti, kunnes saat oikean määrän. Sekoita väriseosta sekoituspuikolla n. 30–60 sekuntia, kunnes seos on tasaista ja paakutonta.

  5. Levitä ohut kerros seosta kulmiin käyttämällä levitysharjaa. Peitä seoksella karvat kauttaaltaan juuresta kärkeen asti. Viistopäisellä siveltimellä värin saa helpommin, nopeammin, tasaisemmin ja tarkemmin oikeaan muotoon kuin paketin mukana tulevan muovitikun kanssa. Myös kulmakarvojen alun saaminen symmetriseksi on helpompaa viistosiveltimellä. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia riippuen siitä, miten intensiivisen värin haluat. Mikäli tahdot vaaleamman värjäystuloksen, voit kokeilla ensin 2–3 minuutin vaikutusaikaa. Jos värivoidetta menee iholle, poistat sen helposti kostutetulla vanupuikolla.

  6. Poista väriseos ensin kuivalla vanulapulla ja sitten haaleaan veteen kostutetulla vanulapulla. Lopuksi puhdista aina levityspuikko, sekoituskuppi ja levitysharja vedellä ja tiskiaineella.

  7. Värjäyskäsittely on valmis! Lopuksi voit vielä siistiä mahdolliset hajakarvat kulmakarvoistasi.

  8. Seuraa tarkasti tuotteen käyttöohjetta, äläkä ylitä suositeltuja vaikutusaikoja. Jos väri ei tartu karvaan tarpeeksi, tuote ei ehkä ole sopiva. Kokeile seuraavalla kerralla jotain muuta merkkiä. Kun väri on vaikuttanut sopivan ajan, pyyhi se pois kostutetulla vanulapulla ja pese kasvosi.

  9. Jos huomaat kulmien värjäyksen jälkeen, että lopputulos onkin vaaleampi kuin piti, voit värjätä kulmat uudelleen tummemmalla sävyllä. Puolita tällöin värin vaikutusaika, sillä karva on jo pehmentynyt edellisestä käsittelystä. Kulmia kannattaa värjätä noin reilun kuukauden välein, sillä liian usein värjääminen rasittaa karvaa samalla tavoin kuin liian usein hiusten värjääminenkin.

  10. Sitten kun olet tyytyväinen lopputulokseen, nypi ylimääräiset hajakarvat pinseteillä pois.

Muista varmistaa väriaineen sopivuus omalle iholle pakkauksessa olevalla ihotestillä. Ja muistathan myös, ettet koskaan käytä hiustenvärjäykseen tarkoitettua väriä kulmien värjäykseen.

Millaisia tuotteita kotivärjäyksessä voi käyttää?

Depend Eyebrow Colour antaa kulmakarvoille intensiivisen värin, joka korostaa niiden muotoa. Väri sisältää riisiproteiinia ja luhtalitukan öljyä, joiden ansioista käsittelyaika lyhentyy ja antaa hoitolatasoisen tuloksen. Tuote auttaa kulmakarvoja värjäytymään hellävaraisemmin ja tulos on pysyvä ja vedenkestävä. Koostumus on vegaaninen. Tulos kestää 6 viikkoa.

RefectoCil avulla saat kulmiin ja ripsiin jopa kuusi viikkoa kestävän sävyn. Saatavilla useita sävyjä, joita yksinään tai yhdessä käyttämällä voidaan luoda sopiva värisävy.

Käytä väriaineita yhdessä voidemaisen RefectoCil Oxidant 3% Cremen tai nestemäisen RefectoCil Oxidant 3% Liquid-hapetteen kanssa.

RefectoCil Eye Protection Papers -suojalaput auttavat suojaamaan ihoa kestoväreiltä ripsiä värjätessä. Pakkaus sisältää 96 yksittäistä suojalappua.

RefectoCil Cosmetic brush for tinting Eyelashes & Eyebrows, Hard -siveltimien avulla levität kestovärin helposti kulmakarvoihin ja ripsiin. Siveltimien muotoillut harjakset sopivat erinomaisesti tarkkaan työskentelyyn. Siveltimissä on viistottu, litteä harjaspää pehmeillä taklon-harjaksilla. Siveltimen pituus 10 cm. Pakkauksessa on 5 kpl siveltimiä.

Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

RefectoCil Color Cleanser auttaa irrottamaan kulma- ja ripsisävytteiden aikaansaamia värjäytymiä iholta. Pyyhi iho hellävaraisesti puhtaaksi heti värjäyksen jälkeen.

Halvin hinta: €9,38

Last updated: 2024-06-12 00:03:56

Depend Eyebrow Cutter -kulmaveitsi kätevä ja nopea apuväline huolittelemaan kulmakarvat nopeasti ja ilman kivuliasta nyppimistä. Tarkan kulmaveitsen ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä siistii helposti pois niin paksummatkin karvat kuin ne ohuimmatkin haituvat, joita pinseteillä on usein hankalaa tavoittaa. Pakkauksessa on kolme kulmaveistä.

Saata pitää myös näistä: