Hyaluronihapposeerumit vertailussa – viisi luonnonkosmetiikan timattista valintaa

Tänään vertailussa ovat luonnonkosmetiikan hyaluronihapposeerumit, nuo kosmetiikkamaailman superfoodit.

Evolve Organic Beauty Hyaluronihapposeerumi

Evolve Organic Beauty Hyaluronihapposeerumi

Evolve Organic Beauty Hyaluronihapposeerumi sisältää luomulaatuista granaattiomenauutetta ja ruusuvettä pehmentäen ja suojaten ihoa tehokkaasti. 

Tuotteessa käytetty hyaluronihappo on kasviperäistä ja molekylipainoltaan pienempää hyaluronihappoa, joka imeytyy syvälle ihoon lisäten samalla kollageenin tuotantoa.

Pienemmän molekyylikoon hyaluronihappo on arvokkaampaa ja se pääsee syvemmälle ihoon vaikuttaen ryppyihin ja juonteisiin vielä tehokkaammin.Tuote myös imeytyy verraten nopeasti.

Evolven seerumi tasoittaa juonteita ja ryppyjä melkoisen tehokkaasti saaden ihon näyttämään nuoremmalta ja sävyltään tasaisemmalta. Kosteuttaa ihoa extratehokkaasti. Tämä seerumi on myös todella riittoisaa tavaraa, pieni määrä riittää.

Seerumi ei sisällä lisättyjä hajusteita, tuoksu on ruusuveden ansiosta hennon ruusuinen ja miellyttävä. Granaattiomenauute on kuin superfoodia ihollesi, sisältäähän se ellagiinihappoa joka auttaa säätelemään solujen vaihtuvuutta vahvistaen samalla solukalvoja.

Puhumattakaan granaattiomenan sisältämistä flavonoideista ja rasvahapoista jotka ravitsevat ja uudistavat ihoa.

Tämä tuote sopii hyvin kaikille ihotyypeille, erityisesti pintakuivalle ja kuivalle iholle. Mikäli ihosi on rutikuiva, lisäkosteuttajana on hyvä käyttää voidetta, sillä seerumi ei pelkästään pysty kosteuttamaan superkuivaa ihoa.

Evolve on Englannissa valmistettu. Joka ikinen tuote valmistetaan pienissä erissä käsityönä ja lisäksi tuotteen valmistaneen henkilön nimi lukee pakkauksessa. Söpöä. Kaikki Evolven tuotteet ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, Evolvelle kelpaakin raaka-aineiksi vain kaikkein hoitavimmat ja parhaat.

Flow Cosmetics Hyaluronihappo -probioottiseerumi

Flow Cosmetics Hyaluronihappo -probioottiseerumi

Halvin hinta: €45,00

Last updated: 2024-06-13 11:23:28

Flow Cosmetics Hyaluronihappo -probioottiseerumi on kotimainen tuote. Seerumi sisältää probiootteja, jotka auttavat ihoa pysymään kirkkaana ja kuulaana vahvistaen samalla sen luontaista bakteerikantaa. 

Seerumin pohjana on käytetty luomu ruusuvettä, joka auttaa vähentämään ihon punoitusta, samalla rauhoittaen ja kosteuttaen ihoa. Lisäksi tässä seerumissa on käytetty kahta eri molekyylikokoa hyaluronihappoa.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo pääsee vaikuttamaan syvemmällä ja se parantaakin ihon pintarakennetta supistaen ihohuokosia. Suurimolekyylinen hyaluronihappo taas kosteuttaa tehokkaasti ihon ulointa pintakerrosta.

Tuotteessa on myös villimustikan siemenöljyä, luonnon omaa antioksidanttia sinistä valoa vastaan. Lisäksi tuotteesta löytyy porkkanansiemenöljyä ja auringonkukansiemenöljyä, jotka tarjoilevat iholle tarpeellisia rasvahappoja ja vitamiineja. Tuotteen tuoksu on hennon sitruksinen.

Seerumin koostumus on hiukan geelimäinen ja kevyt, imeytyen nopeasti ihoon jättäen sen pehmeäksi. Soveltuu loistavasti myös ikääntyvälle ja normaalille iholle. 

Patyka Hydra-Booster Serum

Patyka Hydra-Booster Serum

Halvin hinta: €15,00

Last updated: 2024-06-11 11:52:07

Patyka Hydra-Booster Serum on pariisilainen luksusmerkki ja tämä upean kosteuttava ja kirkastava seerumi sisältää myös pienimolekyylistä tremella-uutetta, joka on hyaluronihapon tapaan ihoa kosteuttava ja kirkastava sieniperäinen uute.

Koostumus on kevyt ja raikkaan geelimäinen imeytyen hetkessä tuoden iholle terveen hehkun. Iho pysyy pitkään silkkisen tuntuisena eikä ihon kiristelyä esiinny. 

Seerumi on vesipohjainen, käytetty vesi on suoraan Mont Blancin jäätiköltä. Tuoksu on raikkaan hedelmäinen ja koostumukseltaan tuote on todella kevyt. 

Janoinen iho ilahtuu varmasti tästä jokaiselle ihotyypille soveltuvasta seerumista. 

Mádara Time Miracle Hydra Firm Concentrate Jelly

Mádara Time Miracle Hydra Firm Concentrate Jelly

Mádara Time Miracle Hydra Firm Concentrate Jelly on geelimäinen mutta silti kevyt tuote, joka syväkosteuttaa tehokkaasti tehden ihosta kiinteän ja joustavan.

Tämä seerumi sisältää monimolekyylistä hyaluronihappoa, joka edistää hyaluronihapon imeytymistä niin pintakerrokseen kuin myös syvemmälle. Tuotteessa on myös antioksidanttipitoista koivunmahlaa, joka suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. 

Tuote imeytyy ihoon supernopeasti ja iho tuntuu välittömästi kosteammalta ja napakammalta. Tämä seerumi on jo itsessään niin kosteuttava että lisäksi ei välttämättä tarvi lainkaan kosteusvoidetta. Tämä tietysti selviää parhaiten vasta käytössä, mutta tuote on siis erittäin kosteuttava. 

Tämä seerumi sopii kaikille ihotyypeille.  

Neal’s Yard Remedies Sensitive Restore + Smooth Serum

Neal’s Yard Remedies Sensitive Restore + Smooth Serum

Halvin hinta: €69,50

Last updated: 2024-06-11 11:52:08

Neal’s Yard Remedies Sensitive Restore + Smooth Serum on rauhoittava seerumi herkälle iholle. Tuote on öljytön ja kevyt kosteuttaen ja tasapainottaen ihoa tehokkaasti.  

Tämä seerumi sisältää rauhoittavaa aloe veraa, olkikukkaa sekä kaurauutetta ja se on hajusteeton. Tuote sopiikin erinomaisesti herkälle ja herkästi reagoivalle iholle jättäen ihon miellyttävän pehmeäksi. Tämä tuote toimii mainiosti myös kosteusvoiteen alla. 

Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid

Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid

Halvin hinta: €54,90

Last updated: 2024-06-11 11:52:09

Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid sisältää neljää eri molekyylikokoa hyaluronihappoa, vaikuttaen kaikissa ihokerroksissa: ihon pinnalla, ihossa, pinnan alla sekä syvällä ihossa. 

Seerumi on todella kosteuttava silottaen juonteita vaikuttavasti. Koostumus on öljytön ja kevyt imeytyen nopeasti ihoon.  Tuote sisältää aloe veraa ja probiootteja mutta säilöntäaineita sen sijaan se ei sisällä lainkaan. Tämän vuoksi seerumi tulee käyttää kuuden kuukauden kuluessa avaamisesta. 

Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle ja rasvaiselle iholle, joka huutaa öljytöntä kosteutusta. 

Mitä on hyaluronihappo?

Ja miksi se on niin kuuminta hottia? 

Hyaluronihappo on soluväleissä esiintyvä pitkäketjuinen sokerimolekyyli eli luonnollinen polysakkaridi, jota esiintyy kaikissa elävissä organismeissa. 

Hyaluronihappo onkin eräänlainen nuoruuden lähde ja on suuressa suosiossa niin ravintolisänä kuin erilaisissa seerumeissa. 

Mikä on tämän ihmeaineen tehtävä? Hyaluronihappo on yksi soluja uudistavista ainesosista ja se tukee ihon rakennetta. Ikääntymisen myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja iho alkaa näyttää veltolta ja siihen tulee juonteita.  

Hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä uskomattoman määrän kosteutta ja sen toimintaa voikin verrata veteen. Suihkusta tullessasi saatat huomata että ihosi näyttää sileältä ja juonteetkin ovat poissa. Kuitenkin veden haihduttua nuo juonteet palaavat jälleen ja iho on taas kuiva.

Hyaluronihappo tarjoaa tämän saman vaikutuksen kuin vesikin, ainoastaan se kestää pidempään. 

Hyaluronihappo kannattaakin lukita ihoon käyttämällä voidetta tai öljyä sen päällä. Tällöin kosteus viipyilee iholla pidempään. Hyaluronihapon ”juttu” onkin sen mielettömässä kosteudensitovuuskyvyssä, jolloin se auttaa täyttämään nuo juonteet ja rypyt ja vaikutus on silminnähtävä ja myös tunnettavissa lähes heti. 

Seerumissa hyaluronihapon supervoimat pääsevätkin oikeuksiinsa parhaiten sillä niissä tämän ihmeaineen pitoisuudet ovat parhaimmillaan ja vieläpä tiiviimmässä muodossa kuin esimerkiksi normaalissa kosteusvoiteessa.

Hyaluronihappo auttaakin säilyttämään ihon kimmoisana ja hehkuvana samalla aktivoiden ihon kollageenin tuotantoa.  

Seerumin paikka on kasvoveden ja kosteusvoiteen välissä ja sitä voidaan käyttää aamuin illoin sekä myös meikin alla. 

Millaisia kokemuksia hyaluronihaposta?

Hyaluronihapposeerumeista on sanottu että sitä käytettyään ihosta on tullut ihanan kuulas, se on suorastaan taikaseerumi. Iho näyttää tuotteen jälkeen nuoremmalta ja kiinteämmältä. 

Hyaluronihappo myös virkistää ja auttaa loistavasti pintakuivuuteen sekä pesunjälkeiseen kiristykseen.  

Tämä aine on varsinainen skin booster ja kosmetiikkamaailman Kardashian. Se on erittäin kovassa suosiossa myös siksi että eri ihotyypit sietävät sitä hyvin, myös herkkä iho. Tämä johtunee siitä, että kyseistä ainetta on ihmiskehossa luonnostaan.   

Hyaluronihappo saa ihon näyttämään nuorekkaalta sekä kimmoisan pehmeältä. Tätä voisikin kuvailla termillä ”plumping”. Aineen vaikutuksen käyttäjät ovat huomanneet yleensä välittömästi. iho on tuntunut huomattavasti kosteutetummalta ja pehmeämmältä. 

Onneksi tämä erinomainen ihmeaine on löytänyt tiensä seerumien muodossa kaikkien ulottuville. Miten olemmekaan tulleet toimeen ennen ilman tätä? 

Saata pitää myös näistä: