Parhaat luonnolliset hiuslakat

Tänään käydään läpi luonnonkosmetiikan hiustenmuotoilua.

Mitä vaihtoehtoja on luonnonkosmetiikan hiuslakoille? Mistä niitä edes löytää? Ja miten ne toimivat?

Kun puhutaan puhtaasti luonnonkosmetiikan hiuslakoista, pitää huomioida että ne eivät toimi täysin samalla tavalla kuin perinteiset synteettiset hiuslakat. Niiden koostumus on erilainen kuin tavallisten ponnekaasulakkojen eikä niiden pitokaan ole ihan samaa luokkaa.

No miten niiden kanssa sitten toimitaan? Ensinnäkään lakkaa ei kannata suihkuttaa liian läheltä tai muuten kampauksesi on pian ns. wet look. Mitä kauempaa sitä suihkuttelet, sitä hienojakoisemmin se hiuksiisi asettuu.

Lisäksi kampausta ei enää kauhean paljoa voi muotoilla suihkuttamisen jälkeen, joten kannattaa olla tarkkana että kampaus on varmasti valmis ennen kuin siihen aletaan suihkuttamaan luonnonkosmetiikan hiuslakkaa. Anna lakan kuivua ihan rauhassa ennen kuin alat sitä näpelöimään.

Pito luonnollisissa hiuslakoissa on lähinnä kevyttä tai keskitasoa.

Tässä vertailussa mukana on myös perinteisiä aerosolilakkoja, jotka kuitenkin ovat luonnonmukaisia ja vegaanisia.

John Masters Organics Hair Spray

John Masters Organics Hair Spray
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

John Masters Organics Hair Spray on hennon sitruksisen tuoksuinen lakka, joka antaa kampaukselle joustavaa tukea. 

Tuote sopii niin kiharille kuin suorillekin hiuksille ja auttaa vähentämään hiusten pörröisyyttä. Sopii myös kaikille hiuslaaduille eikä tee hiuksia raskaiksi. Suurin osa tämän brändin tuotteista sopii vegaaneille.

John Masters Organics tuotesarjan kehitti newyorkilainen kampaaja John Masters, joka kyllästyi työskentelemään jatkuvasti kemikaalien ja synteettisten aineiden parissa.

Hänen yksi unelmistaan oli luoda luksuslaatuinen hiustenhoitosarja, joka kuitenkin kunnioittaa planeettaamme ja sen kestävää kehitystä. Valmistuksessa käytetään vain luomutiloilla viljeltäviä laadukkaimpia kasviainesosia. 

Brändin luksuslaatuisen hiustenhoitosarjan asiakkaita ovat monet julkkikset kuten Emma Wattson, Sarah Jessica Parker, Gwyneth Paltrow ja Jessica Alba.  

Brändin jokaisella tuotteella on tarkat kriteerit:

Kaikissa tuotteissa tulee olla 70-100 % luomuviljeltyjä raaka-aineita, ne eivät saa sisältää sulfaatteja eikä parabeeneja, geenimanipuloidut raaka-aineet ovat kiellettyjä, eläinkokeet on ehdottomasti kielletty, tuotteet eivät saa sisältää synteettisiä väriaineita, hajusteita tai täyteaineita, kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen tulee olla mahdollisimman suurilta osin luomuviljeltyjä, kasviöljyjen pitää olla kylmäpuristettuja, kaikkien raaka-aineiden tulee olla todistetusti hyödyllisiä hiuksille tai iholle, ympäristöä ei saa vahingoittaa villien raaka-aineiden keräyksessä ja raaka-aineiden tulee olla mahdollisimman biohajoavia.  

Less is More Thyme Lacque

Less is More Thyme Lacque

Halvin hinta: €14,00

Last updated: 2024-07-13 00:41:51

Less is More Thyme Lacque antaa paitsi upean kiillon niin myös voimakkaan pidon. Tukea lakalle antaa sellakka ja lisäksi tuote sisältää mascabado-sokeria antaen hiuksille kallisarvoisia mineraaleja kuten magnesiumia, sinkkiä ja kalsiumia.

Metsähunaja toimii hoitaen, raviten ja kosteuttaen hiuksia sekä myös hiuspohjaa. 

Less is more -tuotteet ovat todella huippulaatuisia, aidosti hoitavia ja teknisesti toimivia ja nimensä mukaisesti vähemmän on enemmän – tämän brändin tuotteiden kanssa ei tarvitse läträtä ylettömästi vaan ne ovat todella riittoisia. 

Tämä lakka muotoilee hiusta hyvin ja antaa niin voimakkaan tuen kuin se luonnollisilla lakoilla vain suinkin on mahdollista. 

Lakka tuoksuu timjamille, mukana on myös bergamottia ja ruusugeraniumia. Lakka sopii hyvin kaikille hiustyypeille. 

Less is More on itävaltalainen brändi ja heidän tuotteillaan on itävaltainen Bio Garantie -sertifikaatti. Tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista ja ovat nopeasti ja 100-prosenttisesti biohajoavia. Ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. 

Sarja on minimalistisen elegantti. 

Maria Nila Styling Spray

Maria Nila Styling Spray

Maria Nila Styling Spray antaa hiuksille pitkäaikaista ja tehokasta pitoa. Tuote suojaa hiuksia myös UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta, kiitos Color Guard Complex-yhdisteen. 

Suihkeella on makea, marjaisa tuoksu ja brändin tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Lisäksi pakkausten hiilijalanjälki on hyvitetty, eikä tuotteissa ole käytetty sulfaatteja tai parabeeneja. 

Maria Nilan filosofian mukaan jokaisen oma hiustyyppi on voimavara eikä mikään este tai edes hidaste kauniin harjan saavuttamiselle. Tuotteissa panostetaan laatuun ja toimivuuteen. 

Lernberger Stafsing Hairspray Soft Hold

Lernberger Stafsing Hairspray Soft Hold
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Lernberger Stafsing Hairspray Soft Hold antaa hiuksiin pehmeän ja joustavan pidon. Lakan koostumus sisältää silkkiproteiinia, jolla saat hiuksiin pysyvyyttä ja joustavuutta. 

Tuote ei sisällä parabeeneja eikä sulfaatteja. 

Lernberger Stafsing on kahden ruotsalaiskampaajan unelma ja taidonnäyte. Tuotteet perustuvat ennen kaikkea luontoystävällisille mutta tehokkaille ainesosille, kasviuutteille sekä ravitseville öljyille. Jokaiselle hius- ja päänahkatyypille löytyy valikoimasta varmasti oma tuote.

Jokainen tuote sisältää ainutlaatuisen LS Supercomplex -yhdisteen. Tässä tehokkaat antioksidantit, kasviuutteet ja hedelmähapot muodostavat ihanteellisen koostumuksen hoitaa hiuksia. Brändin punaisena lankana on vastuullisuus ja välittämäinen sekä ympäristöstä että ihmisistä.

NOIR Stockholm Picture Perfect

NOIR Stockholm Picture Perfect

Halvin hinta: €30,00

Last updated: 2024-07-13 00:41:54

NOIR Stockholm Picture Perfect on kevyt ja joustava hiuskiinne, joka antaa myös pitoa. Ei muuta hiuksia kypäräksi vaan kampausta voi muotoilla uudelleen. 

Sisältää auringonkukansiemenuutetta, joka auttaa pitämään hiukset vahvoina suojaten niitä ulkoiselta rasitukselta. 

Tuote ei sisällä parabeeneja mutta sen sijaan sisältää mandariinia, roseepippuria, jasmiinia, setripuuta ja vaniljaa. Tämä hiuskiinne on 100 % vegaaninen. 

Noir Stockholm perustuu intohimolle ja täydellisyydelle. Tuotteiden perustana on luonnon hienoimmat ainesosat ja jokainen tuote on testattu kampaamossa, kuvauksissa ja lavoilla. 

BUDGIE The Finishing Spray

BUDGIE The Finishing Spray

Halvin hinta: €12,90

Last updated: 2024-07-13 00:41:55

BUDGIE The Finishing Spray antaa kiiltoa, rakennetta ja joustavaa tukea postaen samalla sähköisyyttä. 100 % vegaaninen ja eläinkokeeton tuote. 

Tuotteet eivät sisällä parabeeneja eikä mikromuovia. 

Budgie -brändi on luotu digitaalisille kuluttajille. Kuluttajat on kutsuttu mukaan antamaan ideoita tuotekehittelyyn. Yrityksen mottona on että kauneuden pitää olla hauskaa ja jännää. 

Saata pitää myös näistä: