Vertailussa parhaat luonnonmukaiset silmämeikinpoistoaineet

Toimivatko luonnonmukaiset silmämeikinpoistoaineet käytössä ja tekevätkö ne sen minkä lupaavat? Vahva silmämeikki asettaa meikinpoistoaineelle kovat vaatimukset, meikki pitäisi saada iholta pois kuitenkaan hankaamatta herkkää silmänympärysihoa.

Tässä muutamia tuotteita jotka toimivat varsin kiitettävästi, näillä tuotteilla silmämeikinpoisto ei ole hankalaa.

Neal’s Yard Remedies Silmämeikinpoistoaine

Neal’s Yard Remedies Silmämeikinpoistoaine

Halvin hinta: €17,50

Last updated: 2024-06-11 17:54:05

Neal’s Yard Remedies Silmämeikinpoistoaine poistaa erinomaisesti sekä vesiliukoisen että vedenkestävän ripsivärin ilman kovaa hankausta. Silmämeikinpoistoaineessa on nimittäin öljytön koostumus, joten se soveltuu sekä luonnollisille ripsille että ennen kaikkea myös ripsienpidennyksille.

Tuotteessa on huumaavan ihana tuoksu, sillä pääraaka-aineena toimii ruusuvesi. Vaikka tuotteessa onkin alkoholia, se tuntuu silti todella hellävaraiselta ja ihoa hoitavalta. Lisäksi silmämeikinpoistoaine sisältää valkoista teetä, aloe veraa sekä tri-peptidejä. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Silmämeikinpoistoaine säilyy avattuna kolmisen kuukautta. Mikäli käytät meikkiä päivittäin, tämä ei ole ongelma mutta satunnaisessa käytössä parasta ennen päivä saattaa lähestyä ennen kuin pullo on tyhjä.

Kuitenkaan luonnonmukaisten säilöntäaineiden yhdistelmä ei riitä säilömään tuotetta pidempään kuin tuon kolme kuukautta (tavallisissa silmämeikinpoistoaineissa säilymisaika on yleensä 12 kuukautta).

Cattier Paris Biphase Makeup Remover – Silmämeikinpoistoaine

Cattier Paris Biphase Makeup Remover – Silmämeikinpoistoaine
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Cattier Paris Biphase Makeup Remover – Silmämeikinpoistoaine on ECOCERT-sertifioitu 99,3% luonnonmukainen ja 10,6% luomulaatuisia ainesosia sisältävä tuote.

Tuotteessa on kaksifaasinen koostumus eli tuote on osittain öljypohjainen ja osittain vesipohjainen ja tämän vuoksi tuote tuleekin ravistaa ennen käyttöä jotta ainekset sekoittuvat.

Tuote sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, kasviperäistä ihoa suojaavaa skvalaania ja ruiskaunokin kukkaisvettä, joka kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Virkistävä Damaskosken ruusu-uute poistaa iholta turvotusta. 

Tuotetta ei tarvitse huuhdella silmänympärysalueelta pois vaikka kyseessä onkin öljyinen tuote. Tämä puhdistusöljy jättää iholle vain aavistuksen öljyisen pinnan, mutta iho tuntuu silti raikkaalta ja pehmeältä. Yhdellä pyyhkäisyllä poistat tehokkaasti meikinrippeet iholta, tuote tuntuu todella hellävaraiselta.

Ihoa ei tarvitse hangata vaan kevyt pyyhkäisy poistaa niin silmä- kuin huulimeikinkin erinomaisesti. Tämä tuote sopii herkälle iholle sekä piilolinssien käyttäjille. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen tuote. 

Medik8 Eyes & Lips Micellar Cleanse

Medik8 Eyes & Lips Micellar Cleanse

Halvin hinta: €21,90

Last updated: 2024-06-11 17:54:07

Medik8 Eyes & Lips Micellar Cleanse on mieto mutta silti tehokas silmämeikinpoistoaine. Virkistävä ja ravitseva neste rauhoittaa ihoa ja poistaa erinomaisesti myös vedenkestävän ja pitkäkestoisen meikin.

Miselliteknologiaa hyödyntävä puhdistusjärjestelmä toimii sekunneissa, liuottaen meikin ja epäpuhtaudet samalla kosteuttaen herkkää silmänympärysihoa.

Hellävarainen puhdistusaine ei sisällä keinotekoisia tuoksuja sillä raikas ja puhdas tuoksu on peräisin kamomillasta ja ruiskaunokista. Puhdistaa silmämeikin tehokkaasti ja hellävaraisesti ilman hankaamista.

Medik8:n käyttämässä miselliteknologiassa Micellar-molekyyli on muokattu mahdollisemman pieneksi, koska mitä pienempi molekyyli sitä parempi tuotteen puhdistusteho on. Yhden ravistuksen jälkeen aineet sekoittuvat kyllä hyvin, joten tuotetta ei tarvitse ravistaa enempää. Parilla pyyhkäisyllä saat ihosi puhdistettua hyvin päivän meikistä.

Tuote sopii myös huulimeikin ja muun meikin poistoon. Se on alkoholiton, koostumus on hellävarainen, ei sisällä hajusteita eikä parabeeneja. 

Clarins Gentle Eye Make-Up Remover

Clarins Gentle Eye Make-Up Remover

Clarins Gentle Eye Make-Up Remover poistaa tarkasti ja hellävaraisesti vesiliukoisen silmämeikin. Tuote on erittäin mieto ja 100 % vesipohjainen. Sisältää luonnonmukaista ruusuvettä, kamomillaa ja ruiskukkaa. 

Tuote ei kirvele, rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa ja sen sisältämä soijaproteiini auttaa vahvistamaan ripsiä. Tämä on raikas ja rauhoittava sekä riittoisa aine, joka ei kuivata silmänalusia.

Clarins Instant Eye Make-Up Remover

Clarins Instant Eye Make-Up Remover

Clarins Instant Eye Make-Up Remover poistaa vaivattomasti myös voimakkaan ja vedenkestävän meikin. 

Kaksivaiheinen koostumus, sisältää ruusuvettä, ruiskukkaa ja kamomillaa. Ei sisällä parabeeneja. Tuote on hellävarainen joten se sopii mainiosti myös herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille. 

Silmämeikinpoistoaine vahvistaa ripsiä ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Tuote on erittäin riittoisa. 

Mossa Juicy Shake Eye makeup remover

Mossa Juicy Shake Eye makeup remover

Mossa Juicy Shake Eye makeup remover on mehukkaan marjaisan tuoksuinen ja sen hellävarainen koostumus poistaa helposti sekä vesiliukoisen että öljyliukoisen silmämeikin. Tuote sopii hyvin myös huulimeikin poistoon jättäen ihon kostean pehmeäksi. 

Hyaluronihappo kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa syvältä ja vitamiinirikkaat tyrni- ja vadelmauutteet hoitavat ja rauhoittavat herkkää silmänympärysihoa sekä auttavat hidastamaan ikääntymisen merkkejä. Sisältää myös aloe veraa, auringonkukansiemenöljyä sekä rosmariininlehtiuutetta. 

Tuote on kaksifaasinen, joten pulloa pitää ravistaa kunnolla, jotta tuotteen osat sekoittuvat hyvin keskenään. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Tuote on vegaaninen. 

Erinomainen hinta-laatusuhde, loistava puhdistusteho.

Esse Eye Make-up Remover

Esse Eye Make-up Remover

Halvin hinta: €33,30

Last updated: 2024-06-11 17:54:10

Esse Eye Make-up Remover ei vahingoita ihoa luontaisesti suojaavaa rasvahappovaippaa tai häiritse sen mikrobikantaa. Silmämeikinpuhdistajan pH-arvo 4.5 on tehty vastaamaan ihon luontaista pH-arvoa.

Sisältää erittäin antioksidanttipitoista Kalaharin meloninöljyä, joka kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Kalaharin meloni sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja, kuten linoliöljy ja palmitiinihappo, jotka auttavat ihoa säilyttämään optimaalisen rasvahappotasapainon.

Aloe vera kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa ja edistää ihon omia korjausprosesseja. 

Sodium Cocoyl Glutamate on yksi hellävaraisimmista pesevistä ainesosista. Se tehdään uusiutuvista luonnollisista materiaaleista, kuten kookosöljystä ja kasvisokereista. Sodium Cocoyl Glutamate on lempeä puhdistaja, ja sillä on erinomaiset vaahtoavat ominaisuudet. Se on hyvin siedetty ja sopii myös suurimmalle osalle allergikoista.

Tuote poistaa tehokkaasti myös huulimeikin ja se sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle.  Tuote säilyy avattuna n. 4-5 kuukautta. 

Joik Organic Eye Makeup Remover

Joik Organic Eye Makeup Remover

Halvin hinta: €33,30

Last updated: 2024-06-11 17:54:10

Joik Organic Eye Makeup Remover on tehokas mutta hellävarainen silmämeikinpoistoaine. 

Seesaminsiemenöljy hoitaa herkkää silmänympärysihoa, sisältää myös misellivettä, kosteutta sitovia kasvisokereita ja luonnollisen pehmentävää PCA-glyseryylioleattia, joka hoitaa ihoa ja auttaa suojamaan sekä ehkäisemään koskteuden haihtumista ihosta.

JOIK Organic on luomusertifikoitu kosmetiikkasarja, johon on valittu puhtaan luonnon parhaat aktiiviaineet. Raaka-ainetietoisuus yhdistettynä ymmärrykseen pohjoisen ihonhoidon tarpeista ja haasteista sekä kaunis minimalistinen pakkausdesign takaa JOIK Organicin olevan luonnonkosmetiikan laadukas brändi. 

Saata pitää myös näistä: