Parhaat luonnonkosmetiikkaripsivärit

Parhaat luonnonkosmetiikkaripsivärit

Ripsiväri on jokanaisen meikkipussin perusjuttu, joten on tärkeää löytää itselle sopivin vaihtoehto. Tarpeeksi vaikeaa on jo löytää ns. tavallisista ripsareista itselleen se täydellinen, saatikka luonnonkosmetiikasta kun käytettävänä ei ole synteettisiä jippoja. 

Nykyään luonnonkosmetiikan ripsivärivalikoima onkin jo todella hyvä eivätkä ne jää enää silmissä pysymisessä tai muissa ominaisuuksissaan synteettisten kilpasiskojen varjoon. Luonnonkosmetiikan ripsivärit ovat hellävaraisia sekä silmille että myös silmänympärysiholle ja ne myös hoitavat ripsiä samalla. 

Niin ripsiväreissä kuin ripsiharjoissakin on eroja. Harja onkin erittäin tärkeä kriteeri kun valitsee ripsiväriä. Harjan muoto määrittelee hyvin pitkälti ripsivärin sopivuuden juuri sinun silmillesi. Erilaisia harjan muotoja tarvitaan vastaamaan erilaisten ripsien vaatimuksiin.

Pieni harja jolla pääsee ihan ripsien juureen, on erinomainen pituutta kaipaaville ripsille. Paksummalla harjalla saa enempi tuuheutta mutta sillä on vaikea saada kovin pikkutarkkaa lopputulosta. 

Luonnonkosmetiikan ripsivärit eivät siis ole mitään sekundalaatua verrattuna tavismaskaroihin vaan ne ovat todella laadukkaita. Jos etsit todella vedenkestävää ripsiväriä – silloin kannattaa hakeutua normaalien ripsivärien äärelle.

Luonnonmukainen ripsiväri kun leviää synteettistä versiota herkemmin sateessa. Ja joskus kohdalle osuu itkukin tai hysteerinen naurukohtaus. Naisen pitää aina varautua kaikkeen. 

Lily Lolo Mascara

Lily Lolo Mascara

Halvin hinta: €17,50

Last updated: 2023-02-07 14:52:43

Lily Lolo Mascara antaa upeat isot ja tuuheat ripset.

Tässä ripsivärissä on kaareva, päistä levenevä kuituharja, jolla voit levittää ripsaria huoletta pari kerrosta ja saat muhkeat ja erotellut ripset. Ripsiin tulee myös mukavasti pituutta lisää. Harjalla pääset helposti ripsien tyveen ja ripsivärin käyttö on helppoa. Tämä harja myös erottelee ripset, antaen upeaa tuuheutta. 

Tuotteen koostumus on melko paksua ja tällä taiot käden käänteessä upeat tuuheat ja näyttävät ripset. Ripsiväri toimii hyvin myös taivutusten kanssa, ne pysyvät kaarevina eivätkä muutu tikkusuoriksi.

Hyvästi tekoripset kun oikeatkin ripset voivat näyttää näin tuuheilta ja upeilta! Tämä ripsiväri kuivuu nopsaan, ei varise ja soveltuu hyvin herkille silmille. 

Lily Lolon ripsiväri on valmistettu luonnollisista ainesosista eli se on vegaaninen eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja kuten parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai muutakaan vaarallista ja tarpeetonta. Tämä ripsari sopii erinomaisesti herkille silmille.

Lavera Powerful Lashes Mascara

Lavera Powerful Lashes Mascara

Halvin hinta: €22,20

Last updated: 2023-02-07 14:52:44

Lavera Powerful Lashes Mascara tekee ripsistä tuuheammat, erottelee ne upeasti ja tuo myös pituutta. 

Ripsivärin erikoisuus on sen uusi, innovatiivinen harja. Tämä harja on kaareva ja kaksipuolinen: toisella puolella harjakset ovat pidemmät, ja toisella lyhyemmät. Lyhyemmät ovat erityisen kätevät ripsien erottelemiseen ja myös lyhyiden ripsien ”maalaamiseen”, kun taas pidemmät harjakset tuovat enemmän tuuheutta.

Tällä ripsivärillä on neljä vaikutusta. Se tekee ripsistä kaarevat, pitkät, kauniisti erotellut ja tuuheat. 

Laveran ripsivärillä on sekä Vegan-sertifikaatti että luonnonkosmetiikan NaTrue-sertifikaatti.

Kjaer Weis Lush Up Volumizing Mascara

Kjaer Weis Lush Up Volumizing Mascara

Halvin hinta: €34,00

Last updated: 2023-02-07 14:52:44

Kjaer Weis Lush Up Volumizing Mascara antaa ripsille luonnollista tuuheutta jättäen ne kauniin taivutetuiksi sekä hoidetuiksi. 

Harja on pieni ja kuminen sekä kurvikkaan muotoinen ja se tarjoileekin väriä juuri sopivasti ja näin ripsistä tulee tuuheat mutta erotellut. Harja saa ripset kauniin pitkiksi mutta ei tee niitä kuitenkaan paakkuisiksi.

Yönmusta koostumus on täynnä hellävaraisia ja ravitsevia luonnonmukaisia kasviöljyjä, jotka ylläpitävät ripsien hyvinvointia. Kestävä ripsiväri pysyy hyvin koko päivän ja kestää hikoilunkin. Koska tuote on vesiliukoinen koostumukseltaan, se on helppo poistaa ripsiä hankaamatta. 

Bye bye tekoripset. Tämä maskara antaa todellista volyymiä kasvipohjaisten ainesosien voimalla. Jos olet metsästänyt ripsiväriä, jolla saa volyymiä, toimivuutta ja luksusta samassa paketissa, mutta ilman synteettisen kosmetiikan kemikaaleja, tämä maskara pelastaa tästä lähtien niin arkiaamusi kuin juhlapäiväsi.

Boho Gypsy Volume Mascara

Boho Gypsy Volume Mascara
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Boho Gypsy Volume Mascara on sinun valintasi, jos olet etsinyt ripsiväriä joka tuuheuttaa, antaa volyymia sekä on helppo levittää.

Bohon ripsiväri loihtii ripsistä tuuheammat ja siististi erotellut muutamalla kerroksella. Lopputuloksena on luonnollisesti boostatut ripset. 

Maskaran pulloharjamainen harja on sopivan kokoinen, eikä tämän kanssa tarvitse pelätä että tuloksena on tuhriintuneet yläluomet. 

Bohon ripsiväri lähtee helposti pois pelkällä vedellä, se ei varise tai tuhraannu omia aikojaan. Koostumus antaa koko päivän kestävän lopputuloksen. Tämän kanssa voit mennä vaikka rääkkijumppaan ilman että pitää miettiä pysyykö maskara menossa mukana. 

Gypsy-maskaran ainesosat ovat täysin luonnollista alkuperää ja 66% luomua.

Jungle Longueur mascara

Mascara Jungle Longueur
Pahoittelemme, hintoja ei nyt saatavilla.

Jungle Longueur mascara saa ripsesi pidemmiksi ja hieman kaareviksi. Ja koska väri on syvänmusta, ripset myös erottuvat tosi hyvin.  

Harjan harjakset ovat lyhyet, joten saat ripsistä helposti pidemmät ja erotellut sekä tuuheat. Voitkin lisätä huoleti useamman kerroksen ja ripset pysyvät silti erottelevina eivätkä muutu klimppisiksi. Jopa ripsien taivutettavuus säilyy, tämä ei suinkaan ole itsestäänselvyys luonnonkosmetiikkaripsivärein kanssa. 

Jos haluat luonnonkosmetiikkaripsariltasi upeaa erottelevuutta sekä pidennystä, tämä on sinun valintasi. 

Nui Cosmetics Natural Mascara

Nui Cosmetics Natural Mascara –Ripsiväri Pango (Musta)

Halvin hinta: €29,00

Last updated: 2023-02-07 14:52:47

Nui Cosmetics Natural Mascara on runsaspigmenttinen, ripsiä pidentävä ja erotteleva maskara. 

Harja on perinteinen kartion mallinen ja se tarjoilee väriä juuri sopivasti. Voit levittää huoletta pari kerrosta, eikä ripset paakkuunnu. 

Tämä ripsiväri pysyy silmissä hyvin varisematta koko päivän ja on vegaaninen. Helppo poistaa ilman erillistä silmämeikinpoistoainetta. 

Saata pitää myös näistä:

Sisällysluettelo

Tietoa meistä

Organic Living on aitoon ja korkealuokkaiseen luomukosmetiikkaan erikoistunut maahantuonti- ja tukkuyritys. 

Tarjoamme laadukkaista ja puhtaista raaka-aineista valmistettuja ihonhoitotuotteita, joiden valmistuksessa on huomioitu myös luonto ja ympäristö. 

Edustamamme tuotteet täyttävät laadukkaan luonnonkosmetiikan kriteerit taaten, että valmistajana on luotettava, ympäristöstään välittävä ja luontoa sekä ihmiskuntaa kunnioittava yritys. Voidaankin sanoa, että edustamamme tuotteet ovat myös eettisesti ylellisiä.